Opp Finans

 

OPP Finans er et produkt som eies av det norske selskapet Gjensidige, som sikkert mange kjenner igjen som et stødig forsikringsselskap. Selskapet står klart til å hjelpe med flere forskjellige formål, og byr seg frem for den som trenger å refinansiere gammel gjeld, eller for den som er ute etter å få støtte til større prosjekter. Om man har mye gjeld, for eksempel fra kredittkort, eller fra mindre forbrukslån. Kan det være lurt å refinansiere, for å samle beløpet på et sted. Da kan man spare en del penger på lang sikt.

 

1: Best på stort forbrukslån

Forbrukslån fra OPP Finans er et godt alternativ for den som trenger ett stort lån. Aldersgrensen for å få lån hos OPP Finans er 21 år og dette betyr at lånet er tilgjengelig for de fleste. En av hakene ved å søke om større forbrukslån er at det settes strengere krav til søkeren, og at det derfor kan være problematisk å få innvilget hele beløpet. Kravene til dokumentasjon er også skjerpet, slik at prosessen med å få godkjent og utbetalt lånet kan ta noe lengre tid.

 

2: Store forbrukslån skjerper noen krav til kunden

For i det hele tatt å kvalifisere for å få lån hos OPP Finans må man ha en brutto årsinntekt som overgår kr 200 000. Samtidig må man også ha bodd fast i Norge over de siste tre årene, eller være norsk statsborger. Selvfølgelig er det heller ikke akseptabelt å ha åpne inkassosaker mot seg. Om du oppfyller disse kravene er det ingenting i veien for å sende dem en søknad. Det er uforpliktende å søke.

OPP Finans har forbrukslån med flere fordeler.

 

Hva er søknadskriteriene?

  • Du må være minst 21 år.
  • Din årsinntekt må være minst kr 200 000 brutto.
  • Du må være norsk statsborger eller ha bodd i Norge i 3 år.
  • Du kan ikke ha pådratt deg betalingsanmerkninger.