Santander Forbrukslån

Santander Consumer Bank er blitt en velkjent bank i Norge, og er en del av spanske Banco Santander. Konsernet satser stort mot de nordiske markedene og har i dag over 650 ansatte fordelt over de ulike landene. 350 av de befinner seg i Norge. Banken tilbyr alt fra kredittkort til spareprodukter og finansiering av bil / Santander forbrukslån. Men ikke minst er de også blitt en stor tilbyder av forbrukslån, eller lån uten sikkerhet. Det lånet skal vi se nærmere på nå.

 

Søk Santander Forbrukslån i dag, pengene fra Santander Forbrukslån kan du bruke til hva som helst.

Søkekriterier:

For å kunne søke om lån uten sikkerhet hos Santander Forbrukslån er det visse krav som må oppfylles, og de er noe strengere enn hva som finnes andre steder. Den minste aldersgrensen for å søke er satt til 25 år. Som søker må man også kunne vise til en årlig minsteinntekt på 200 000 kroner brutto. Andre kriterier som må oppfylles er at man må ha bodd minst 3 år i Norge og være norsk statsborger. Du kan heller ikke ha tidligere betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker.

Det høres kanskje ut som mange kriterier å oppfylle, men ved å stille slike krav forsikrer banken seg om at det er kun lånetakere som kan takle terminbeløpene som får tilslag på lån. Det er jo noe som selvsagt gagner både banken og forbrukeren. De stiller også spørsmålet om du faktisk trenger å ta opp lån, og at du som søker bør tenke godt gjennom hva pengene skal brukes til og at du er komfortabel med nedbetalingen og de ekstra kostnadene som følger med.

Trygghet og service:

Som nevnt er Santander forbrukslån opptatt av at det er kun kunder med god betjeningsevne som skal få lån. Det viser en profesjonalitet og genuint ønske om å ta hensyn til kundens ve og vel. Når man også tar hensyn til at den norske delen av banken er en del av et av verdens største finanskonsern Banco Santander, trenger man absolutt ikke bekymre seg over å bli kunde. Husk også at alle avtaler som inngås på nett er beskyttet av en angrerett, samt at alle tilbud du får vil være helt uforpliktende. Så du trenger aldri å føle deg tvunget til å gå videre med noe du ikke er helt komfortabel med.

Har du allikevel andre spørsmål så må du også gjerne ta kontakt med kundeservice på telefon 08530. De har åpent fra 08:00 til 20:00 i hverdager og fra 10:00 til 16:00 på lørdager. Ønsker du å ta kontakt på epost kan du bruke kontaktskjemaet på hjemmesiden.

Lånevilkår og kvalitet:

Ønsker du et lån uten sikkerhet har du to alternativer. Det ene er kalt for et tradisjonelt forbrukslån, mens den andre er kalt et privatlån. Som tittelen på lånene tilsier trenger du ikke å stille noe sikkerhet eller pant for å få noen av de. Med et forbrukslån kan du låne opptil 70 000 kr. Her er det heller ingen etableringskostnader eller termingebyr. Det er det per i dag ikke mange andre som kan tilby. Du får også muligheten til enkelte betalingsfrie måneder i året. Nedbetalingstiden kan strekkes inntil 10 år, og den laveste renten som kan oppnås er fra 11,90 %. Men som vanlig vil renten tilbudt bli satt etter en helhetlig vurdering av økonomien til søkeren, og den havner som regel en del høyere enn det laveste utgangspunktet.

Har du behov for et større lånebeløp over 70 000 vil lånet bli definert som et privatlån. Her kan du låne inntil 350 000 kr og nedbetalingstiden er utvidet med ekstra 5 år, så totalt 15 år. Her kommer det både etableringsgebyr og terminbeløp på henholdsvis 950 kr og 70 kr i tillegg. Renten starter fra 7,90 %, men den tilbudte renten vil igjen bli satt etter en individuell vurdering av søknaden. Men det å søke er som vi nevnte tidligere helt uforpliktende, så du kan fint sende inn en søknad og se om du er fornøyd med hva som blir tilbudt!

Minste alder: 25 år
Minimumsinntekt: 200 000,-
Etableringsgebyr: 0,-
Renteeksempel:
kr 65 000 o/5 år, etabl.geb. kr 0, totalt kr 93 244.
5 000 – 350 000 kr 15 år 16,33%