Norwegian lån

Norwegian lån er brukernes favorittlån!

Norwegian Bank tilbyr lån til hva du vil (uten krav til sikkerhet), som forbrukslån og refinansiering fra 5.000 kr til 600.000 kr, med en nedbetalingstid på inntil 15 år. Hvis du vil kan du søke lån med medsøker (valgfritt). Bank Norwegian gir deg som lånesøker umiddelbart svar, og er testet til å raskest overføre pengene til din konto. Norwegian lån tilbyr individuell rente på lån, noe som gir deg som kunde en mer rettferdig rente.

 

 

Søk forbrukslån i dag hos Bank Nowegian.

Flyselskapet Norwegian har siden etableringen på 2000-tallet gjort stor suksess med å frakte det norske folk til ulike destinasjoner rundt om i verden. Etter at merkevaren for alvor hadde etablert seg i Norge. Bestemte Bjørn Kjos (Norwegian-gründeren) seg for å satse på nye markeder. I 2007 åpnet den rene internettbanken Bank Norwegian dørene, og har siden den gang tatt svært store biter av bankmarkedet.

 

 

Søkekriterier:

En av årsakene til at Bank Norwegian lån har blitt såpass populær. Mistenker vi er de relativt overkommelige søkekriteriene. Der andre banker har ganske så strenge krav om at man enten må være 21 eller 23 år for å søke forbrukslån. Samtidig som de gjerne krever at du tjener minst et par hundre tusen i året. Har Bank Norwegian lagt lista langt lavere, og gjort forbrukslån tilgjengelig for det norske folk.

Er man 18 år, er man gammel nok til å søke forbrukslån hos Bank Norwegian. Videre krever de kun at du har en liknet inntekt, og de har ingen spesifikke inntektskrav. I praksis betyr det at du kan søke forbrukslån så lenge du har tjent penger og betalt skatt. I tillegg nytter det ikke å ha aktive inkassosaker når du søker lån, samtidig som det vil bli foretatt en kredittvurdering av de som søker for å avgjøre om søkeren er skikket til å låne eller ei.

 

Trygghet og service:

Bank Norwegian lån er en av bankene som scorer absolutt høyest når det kommer til seriøsitet og trygghet. Banken har også sine hovedkontorer i Oslo, i motsetning til mange andre tilbydere av forbrukslån som har sine hovedbaser i utlandet. Bedriften er en pengemaskin uten like, og man behøver ikke bekymre seg for verken det ene eller det andre når man søker forbrukslån hos Bank Norwegian.

Kundeservicen har noe begrenset åpningstid fra klokken 10 til 16. Men utover dette er det intet problem å kommunisere med hjelpeavdelingen til Bank Norwegian dersom man har behov for det.

 

Lånevilkår og kvalitet:

Det beste med å søke forbrukslån hos Bank Norwegian lån, er at man får svar på lånesøknaden umiddelbart. Banken har automatiske systemer for behandling av søknader. Slik at det kun tar noen sekunder å avgjøre om du skal få låne penger eller ei. Er du riktig så heldig så skjer utbetalingen i samme tempo, men de fleste blir nødt til å vente noen dager før pengene tikker inn på konto.

Renten for et forbrukslån hos Bank Norwegian fastsettes individuelt etter hver søker. Den nominelle renten begynner på 8,99%, mens den gjennomsnittlige effektive renten for et lån hos banken ligger på 17,8%. Man kan søke om å låne inntil hele kr 600 000, og bestemmer selv hvor lang tid man vil bruke på å nedbetale gjelden innenfor en tidsramme på 15 år.

 

Minste alder: 23 år
Minimumsinntekt: Registrert liknet inntekt
Etableringsgebyr: 950 kr
Renteeksempel:
65.000 o/5 år – eff 17,8%, etb950. Tot: 95872