Komplett Bank

Komplett Bank tilbyr både forbrukslån – kalt Fleksibelt lån – og refinansiering fra 30.000 kr opptil 500.000 kr. Forbrukslånet har en av markedets beste renter og rask overføring av pengene inn på din konto. Det mest unike og fordelaktig for deg som kunde med forbrukslånet fra Komplett Bank er at de tilbyr sine kunder en veldig fleksibel nedbetalingstid. Du kan nedbetale lånet når din økonomi tillater det. Det er også mulig å søke med en medsøker hos Komplett Bank.

 

Komplett Bank har kjørt omfattende reklamekampanjer for sine nye banktjenester, deriblant forbrukslån. Og når vi etter hvert skal se nærmere på vilkårene for lånet, så er det vanskelig å tro at Komplett Bank blir noe annet enn en stor suksess.

Noe av fordelene med et forbrukslån fra Komplett Bank er at du selv bestemmer når lånet skal avsluttes. Med det menes det at man enkelte måneder kun kan velge å betale rentekostnadene, og ikke avdrag. Slik at man får mer fleksibilitet i hverdagen. Du har heller ikke noen tidsramme på for eksempel maksimalt femten år å forholde deg – en fleksibilitet vi tror nordmenn kommer til å sette veldig pris på.

 

1:Søkekriterier

En av grunnene til at vi spår en lysende fremtid for dette selskapet i Norge, er at søkekriteriene er såpass overkommelige at store deler av landets befolkning kan søke forbrukslån her. For det første er aldersgrensen på kun 20 år, noe som er ganske uvanlig i bankbransjen. Videre har heller ikke banken satt noen fast inntektsgrense som søkerne må ha oppfylt. Her holder det å ha en liknet inntekt (du har tjent penger og betalt skatt).

Akkurat hvor mye du får låne avhenger naturligvis av inntekten din, men i bunn og grunn virker det mye lettere å få gjennomslag på en søknad her i forhold til hos andre tilbydere av forbrukslån. Til sist kan man heller ikke ha inkassosaker eller betalingsanmerkninger dersom man ønsker å søke om et lån fra banken.

 

2:Trygghet og service

Komplett Bank eies og samarbeider med den omfattende Komplett-gruppen, som blant annet står bak suksessrike nettbutikker som Komplett.no, Blush.no og Bildeler.no. Konsernet er et av de største i Norge, og vil nok neppe minske når de nå lanserer sine banktjenester. Her er du absolutt i trygge hender, og selv om banken ble etablert så sent som i 2014, samarbeider de med såpass mange etablerte aktører at du som kunde ikke har noen ting å bekymre deg for.

Kundesenteret står klart til å svare på dine spørsmål. Åpningstidene er noe begrenset, med telefontid fra klokken 09 – 16 i ukedagene (tlf. 21 00 74 50). Man kan også få hjelp via e-post, og da sendes den til kundeservice@komplettbank.no.

 

3:Lånevilkår og kvalitet

Vi snakket innledningsvis om at lånet fra Komplett Bank er unikt i den grad at du selv bestemmer nedbetalingstiden, og kan velge å kun betale renter for en periode. Dessuten kan du når du selv ønsker det utvide lånet ditt, innenfor den gitte kredittrammen. Andre fordeler med lånet er en av markedets laveste renter for forbrukslån, med en gjennomsnittlig effektiv rente på 16,9%. Et forbrukslån herfra er uten sikkerhet, og du kan bruke pengene på akkurat hva du vil.

Minste alder: 21 år
Minimumsinntekt: 200 000 kr
Etableringsgebyr: 640,-
Renteeksempel:
65 000 o/5 år, eff. rente 16,9%, Etabl.geb kr 640,-, totalt kr 94 333,-