Aros Finans

 

Aros Finans er en av de nye låneformidlerne på markedet. Men på tross av at Aros Finans kanskje er en nystartet tjeneste betyr ikke at de en noen nybegynnere i finansbransjen. Bak selskapet står nemlig Folkelånet Telefinans AS. De er en av Norges mest erfarne finansagenter og har holdt på i over 30 år. Så det mangler ikke på kompetanse og bransjeerfaring med andre ord.

 

1: Søkekriterier

Aros Finans samarbeider med 12 ulike utlånere. Det betyr i praksis at du med en søknad kan motta opptil 12 ulike tilbud. Det gjør at du enkelt kan orientere deg frem til den løsningen som vil passe deg og din situasjon best.

For å levere en gyldig søknad er det enkelte kriterier som må oppfylles. Først og fremst er det presisert at man må være over 23 år og ha en minste årlig inntekt på 230 000 kroner. Har du endt opp med problemer tilknyttet inkassosaker og fått en betalingsanmerkning vil du ikke ha mulighet til å få lån.

Legger du inn en søknad i arbeidstiden vil den som regel bli behandlet i løpet av samme dag. Søker du på kvelden eller i helgen blir den behandlet neste virkedag.

Når låner er innvilget og alle nødvendige papirer er undertegnet vil pengene bli utbetalt innen en til tre dager.

 

2: Trygghet og service

Som vi nevnte innledningsvis er Aros Finans en nystartet tjeneste, og det er enda ikke så mye kundeomtaler å gå etter for å bedømme servicen. Men med tanke på at de er tilknyttet Folkelånet Telefinans er det mye erfaring som ligger bak selskapet, og siden de har drevet på i over 30 år er det logisk å anta at de leverer bra.

I forhold til trygghet vil alle låneformidlere være regulert av Finanstilsynet. Det betyr at de må følge retningslinjer for behandling av sensitive personopplysninger. Så tjenestene kan helt trygt benyttes.

Ønsker du å ta kontakt med kundeservice kan du gjøre det på via telefon på 69 36 39 10, eller via e-post på kontakt@arosfinans.com.

 

3: Lånevilkår

Det er alltid vanskelig å forutse hva rentesats du kan oppnå når du søker gjennom en låneformidler. Siden Aros Finans samarbeider med 12 ulike utlånere vil tilbudene naturlig nok kunne variere ganske så mye. Både på grunn av at de er 12 ulike selskaper, men at de igjen vil ta en individuell vurdering av din søknad før et tilbud blir sendt ut.

Gjennomsnittsrenten som er ført opp på hjemmesiden er på 11 prosent. Men den betyr i all hovedsak ikke så altfor mye da rentesatsen vil variere fra søker til søker. Det er heller ikke presisert om det er den effektive eller nominelle renten det snakkes om. Så det beste å gjøre for å finne ut hva du kan få er å sende inn en søknad, en helt uforpliktende prosess.

Minste alder: 23 år
Minimumsinntekt: 230 000 kr
Etableringsgebyr: 950,-
Renteeksempel:
Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr