Vi er en gratis forbrukerorientert nettjeneste

 

Vi sjekker og sammenligner ulike kredittkort og forbrukslån. Det er mange fordeler med kredittkort og forbrukslån og vi kårer noen av de beste.

Funksjon:

Kredittkorttesteren er en gratis og forbrukerorientert nettjeneste som formidler noen av de beste kredittkortene på markedet. Vi opplyser om fordeler, ulemper, vilkår og rettigheter, i tillegg til å hjelpe forbrukeren se hvorfor kredittkort kan være positivt for den disiplinerte bruker, samt hvilke kredittkort som kan passe den enkelte best. Kredittkorttesteren er en uavhengig aktør, men mottar provisjon fra finansinstitusjoner. Det er viktig å presisere at vurderingene og testene av finansproduktene gjøres på selvstendig grunnlag.

Mål

Gjennom å trekke frem positive og negative sider ved ulike kredittkort ønsker vi gi forbrukeren muligheten til å velge en eller flere av de beste kortene ut i fra krav og behov. For å spare forbrukeren for tid og energi formidler vi undersøkelsene og testene på en oversiktlig og brukervennlig måte. Hos Kredittkorttesteren skal det være enkelt og raskt å søke om noen av de beste kredittkortene markedet kan tilby.

 

 

 

Mvh

Oss i Kredittkorttesteren